Helin Arpak

Helin Arpak

Helin Arpak

BİLİNMEZLİĞİ REDDEDEN ADAM!

17 Ekim 2024 - 15:05

BİLİNMEZLİĞİ REDDEDEN ADAM

Hepimiz bir bilinmezliğe doğarız. Hayat boyu arayışlarımız ise hiç bitmez. Bize uygun mesleği, hayat arkadaşımızı, kim olduğumuzu bulmaya çalışarak sürdürürüz ömrümüzü. Onun da bir aradığı vardı bu dünyaya gelirken. Bulamamıştı aradığını ama anlamıştı... Kalbinde ona ait sevgi tomurcuklarıyla aradığını kendi yaratmalıydı.

Gel zaman git zaman iki kız evladı oldu bu kahramanın. Onları canından çok sevdiğini biliyordu. Üstelik aşkla yoğrulmuştu mayaları. Bilmediğini nasıl yaşatacağı konusunda endişeleri vardı. Anlamadığı ise bunları dert ederek çoktan başardığıydı.

Hayal kurmaktan hiç korkmadı. Bu kadarı da olmaz diyorlardı ama o inatla ''Olacak'' diyordu. En karanlık zamanlarda bile kendi inancının ışığını yaktı. Arkadaşlarının oyun oynadığı yaşta halka tatlılarını satarak çevresindeki herkese ''Görürsünüz ben büyük adam olacağım'' diyordu. Farklı ve özel olduğu bu zamanlardan bile kendini göstermişti. 

Yeteneği ona devam et diyor ama şartlar hiç yardımcı olmuyordu. O ise ne olursa olsun şükür etmekten hiç vazgeçmedi. Bu minnet duygusu ve zorluklara karşı her zaman güzel olanı görmesi sayesinde yolunu aydınlatmayı başardı. Onun hayat mücadelesi zorlu geçmişti ama kendinden bir parça gördüğü herkese rehber olabildiği için yine ve yine şükretti.

Ben,bu yazıyı yazan kişi... Bana bir çok konuda ilham olduğu için ona teşekkür ediyor ve sizlere diyorum ki hayatınızdaki doğru ve güzele odaklanın, hayattan bir şeyleri istemekten korkmayın.

Helin ARPAK

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.