Ekrem Arpak

Ekrem Arpak

EKREM-CE

AH GÜLİZAR AH!

12 Ağustos 2024 - 16:51

GÜLEBAK'IN BÜYÜK GAZETECİLİĞİ! 

Sevgili Gülizar Gülebak, güzel kızım;

Bugün ALDATILDIK başlığı ile yayınladığın ve içerik anlamında başından, yaşından, bedeninden büyük makaleni baştan aşağı dikkatlice okudum. Dikkat edersen kaleme aldığın değil yayınladığın diyorum çünkü bu makalenin fatura veya belli bir para karşılığında yayına sokulduğu ortada. 

Makalenin içerisindeki iddialarına cevap vermeden önce güzel kızıma şunu hatırlatmak istiyorum: 

Güzel Kızım; büyük bir özlemle, hasretle yad ettiğin aslında benim de şahsını çok sevdiğim bir önceki Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ölmedi ha. Allah sağlıklı, uzun ömür versin Maşallah dimdik ayakta üstelik Urfa'da yaşıyor. Böyle hasret göndermeleri yazacağına ziyaretine git, elini mi öpüyorsun, ayağını mı bilmem ama Zeynel Başkan ölmedi, yaşıyor.

Gülizar GÜLEBAK: Urfanatik Gazetesi ve Televizyonu genel yayın yönetmeni, haber müdürü, ana haber spikeri gazeteci yazar... Açıkçası bu kadar büyük unvanları görünce sana cevap veriyor olmak ödümü patlatıyor lakin sana bir ağabey tavsiyesi kızım: 

O çok özlediğin eski yönetimden kopardığınız paralar, faturalar ile açtığınız milyonluk lüks ofisler, evler de üç kuruşa, sigortasını dahi yapmadığınız işçileri köle gibi çalıştırdığınız en az senin kadar süslü, makyaj güzeli sözde gazete ve televizyoncuk üzerinden gazeteci olunmuyor. 

Olsa olsa işte böyle birileri tarafından hazırlanmış, iftira, yalan, yanlış bilgiler ile önüne konan algı operasyonlarını para kazanmak için yayınlayan kalemşör diyoruz buna. 

31 Mart öncesi sevgili baban ile beraber ki çok severim defalarca yayına almak için rica ettiğin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanını bugün böyle kaleme alacak ne yüreğiniz var kızım ne bu satırları yazacak aklın, donanımın, bilgi birikimin. 

Güzel kızım; gazetecilik süslenip püslenip belediyelerden veya bazı kişilerden para koparmak için kalemşörlük yapmak değildir. 

Bak sana bir şey daha diyeyim. Herhangi bir konuda kaleme aldığım birkaç satırla seni ve babanı sol cebime koyup sağ cebimden çıkaracak bilgi birikimine sahibim ama emin ol bugün yayınladığın satırları ben bile yazamam. 

Senin bin yıl oturup düşünsen başaramayacağın kadar imla hatasız, kelime düşüklüğü olmayan ve içinde alçakça yalanların, korkaklığın, zavallı köhne rantçı anlayışın yer aldığı böyle bir makaleyi yazmak senin haddine olmadığı gibi kalemin de yetmez. 

Bu arada çok dürüstsün ya kızım; Şanlıurfa İl Gençlik Spor Müdürlüğün de personel birisi olarak ki muhtemelen 657'ye tabii bir devlet memurusun. Sözleşmeli olman da bir şeyi değiştirmez. Nasıl oluyor da mesaini Urfanatik çatısı altında harcıyor, Bekir Bozdağ gibi bakanlık yapmış bir isim ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanını kişisel hükümetleri üzerinden ihanet etmekle suçlaya biliyorsun? 

Güzel Kızım; hayatınız yalan, yanlış sizin. Dürüst gazetecilik adı altında bu şehrin belediyelerini, kurumlarını sömürmekten doymadınız gitti. 

Belediyeleri soymaya, kurumlarda torpille çalışıp gitmediğiniz işlerden maaş almaya, bugün yaptığınız gibi para karşılığı bu şehrin kamuoyuna algı empoze etmeye alışmışsınız kızım ama bari çıkıp dürüstlük taslamayın, yeter.

Gelelim sana sunulan ve para karşılığı yayınladığın makalede ki iddialarına. 

1- TROL HESAPLAR! 

Bekir Bozdağ ve Mehmet Kasım Gülpınar'ın kişisel tartışmaları üzerinden Gülpınar tarafının trol hesaplar ile Zeynel Başkanı yıprattığını iddia etmişsin Gülizar Hanım. 

O halde sana bir bilgi vereyim. 31 Mart öncesi defalarca görüştüğüm baban Zeynel Abidin Beyazgül kaybetmeli, bana ne düşerse hazırım. Demişti bana. Seçim sürecinde Ak Parti SKM'den GTV ve diğer 3 Tv kanalı kadar yani bir iki milyon talep eden sen ve babandın. Alamayınca beni arayıp YRP SKM'sinden para isteyen ve Zeynel'i gömeceğim diyen de babandı. Yani bu durumda Zeynel Başkanı yıpratan en büyük trol senin iddiana göre baban Tahir Gülebak oluyor. 

Yahu sen yazmadın anladık. Kaç paraya yayınladın ortaya çıkar da insan bi ne yayınladığını okur. Yahu bu şehre trol hesap getiren Uğur Beyazgül değil miydi? 

İnsan yayınlarken utanır büyük gazeteci, genel yayın yönetmeni Gülizar. 

Bekir Bozdağ ve Mehmet Kasım Gülpınar ikilisinin çekişmesi sadece Beyazgül'ü değil şehri yıprattı. Demişsin. 

Gülizar; bu şehirde 31 Mart sonrası yıpranan birileri var ise o da senin gibi bu şehirde üniversite mezunu gençler iş bulamıyorken babasının torpile gitmediği işten maaş alan sen ve senin gibilerdir zira arpanız kesildi kızım. 

Bu  şehirde yıpranan birileri var ise kimsenin izlemediği sözde televizyon, okumdağı sözde gazete üzerinden belediyelerden milyonlarca lira fatura alıp zenginleşen ama artık bu kirli düzen bitince aç kalan sizin gibiler oldu. 

Beyazgül'ün kaybetmesini şehrin yıpranması ile eş değer görmüş utanmasan ağıt yakacaksın. Çünkü eski yönetim olmasa sen o lüks kürkleri giyemeyecek, pahalı makyaj malzemeleri alamayacak, lüks arabalara binemeyecek bir yandan gitmediğin işten maaş alamayacak diğer yandan hakkını vermediğin işçi, emeklilere patronluk taslayamayacaksın.

MAĞDUR EDEBİYATI! 

Mehmet Kasım Gülpınar'ı mağdur edebiyatı yapmak ile itham ediyor makale. 

He, sana bu metni veren geri zekalılar ve sen Gülpınar'a 350 bin oy veren halktan çok daha ileri zekalısınız öyle mi? 

Yahu para kazanmak için Urfa halkının iradesine terbiyesizlik yapma hakkını kim verdi sana Gülizar?

3- AK PARTİ KAYBETMEDİ! 

Makalenin bir yerinde Ak Parti kaybetmedi. İddiası var. O küçük beynin ile sana sunulan metni yayınlarken bu şehirde 6 ilçeyi DEM, bir ilçeyi YRP'ye kaybeden Ak Parti'nin kaybetmediğini yazacak kadar ileri gidebiliyorsunuz? 

Ak Parti'nin kaybettiğini kabul etmeniz için 14 ilçeyi kaybetmesi mi gerekiyordu? 

Ha, sen ve senin gibiler için büyük kayıp Gülizar çünkü ne YRP ne de DEM belediyeleri size kallavi faturalar kesmeyecek, dürüstlük adı altında bu şehirde fakir, fukaranın paralarını cukka edemeyeceksiniz. 

Ak Parti Büyükşehir ve neredeyse tüm Urfa'yı kaybetti Gülizarrr.

4- AK PARTİ HAİNLERİ GÖRDÜ! 

Bak burda haklısın Gülizar. Ak Parti senin gibi Ak Parti ve Zehnel Başkan sayesinde gitmediği işten maaş alan, belediyeden aldıkları ile lüks yaşam süren sözde gazetecilerin ihanetine uğradı. 

Sen kaç kez BFZTürk'e konuk olup Zeynel Başkanı eleştirdin yayınlayalım mı Gülizar. 

İhanet var diyerek masumlaştırmaya çalıştığın ağır yenilgi senin gibilerin gerçek yüzünü ortaya çıkardı. Ama mağlubiyetin asıl sebebi neydi biliyor musun; Urfa halkı sana ve senin gibilere verilen milyonlarca liranın hesabını sordu. 

Gülizar, 2024 yılında basın yayın ve halkla ilişkilerin bitmesi 50 +25 = 75 milyon ve üç ayda bitmiş. İşte sen ve senin gibiler bu milyonları kaybetti, kahrınız bunadır. 

5- AŞİRETLER BİRBİRİNE DÜŞTÜ! 

Gülizar, senin üzerinden oynanan oyunun farkında bile değilsin. Bu şehrin iki kadim aşireti arasına nifak tohumu ekmek öyle sarı boyayı saçlara vurup çakma sarışın olmaya benzemiyor kızım. 

Bucak Aşireti de İzol aşireti de bu şehrin mihenk taşlarıdırlar. Senin gibi sözde gazetecilerin para kazanmak için nifak sokamayacağı kadar da büyüktürler. 

Hasan İzol YRP Siverek Başkan adayı idi. Zorla mı aday oldu akılsız kızım? 

Siverek de 30'un üzerinde aşiret var. Biri aday olunca diğeri olamaz mı? Senin o küçük aklınla mı hareket edecek adaylar?

6- PROJE YOK TASARRUF TEDBİRLERİ YANLIŞ! 

Gelelim asıl karın ağrına. Güzel Kızım; baştan söylesene. Mehmet Kasım Gülpınar bu şehri sömüren sözde bazı gazetecilerin rantı kesildi. Ben de artık pahalı makyaj malzemeleri alamıyorum, derdim bu diye. Ne kıvırıp duruyorsun? 

Efendim büyük projeler yapılmamış. 

Kızım sen hasta falanmısın? Gülpınar'ın elimde Musa'nın asası olsa sen ve senin gibilerin pohpohladığı eski yönetimin enkazını kaldırmak için en az 1-2 yıla ihtiyacı var? 

Bana Beyazgül'ün büyük projelerini söylesene Gülizar. 

Mutfağı, garsonu, aşçısı olmadan açılışı yapılan Gastronomi merkezi mi? 

Keyfi saatliğine kiraya verilen Hobi Evleri mi? 

Dört duvardan ibaret bilim Merkezi mi? 

Eski il başkanını bataktan kurtarmak için TOKİ'den alınan sabır evleri mi? 

Orman kenarında Beyazgül familyası eğlensin diye milyonlarca liraya inşa edilen başkanlık makamı mı? 

Beyaz Tv koordinatörüne, ulusal medyaya ödenen milyonlarca lira mı? 

Kızım Uğur Efendi hangi para ile villalar yaptı sordun mu hiç? 

Abdullah Beyazgül hangi güçle hastane açtı, kaleme aldın mı hiç? 

Gülizar; belli ki birileri hazırlamış sen de yayınlamışsın ama o birileri de sen de Ekrem Arpak gerçeğini unutmuşsunuz. Şimdilik bu kadar kızım. 

Yeni başladım Gülüzar.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.